Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SALGAFTROJER

Britisk anker Morgan sendte en arsenal trøje til USA præsident.Der er mange mennesker, der er Arsenal fans. De vil være villige til at købe Arsenal Billige Fodboldtrøjer.
Det siges, at den berømte britiske anker Pierce - Morgan interviewede præsident Trump og gav ham Arsenal trøje.I et interview med Trump inviterede Morgan personligt Trump til Arsenal. Morgan sagde: "Da jeg inviterede præsident Trump som træner hos Arsenal, tror jeg, han kan bygge et hold, der er godt til forsvar og angribe filosofi og endnu vigtigere, for enhver pris." I den periode fremlagde Morgan Trump en Arsenal trøje 2017/18 med nummer 45 (Trump er den 45. præsident i USA). Når det er overraskende, kiggede Trump ikke på at få sin trøje og kastede den lige til siden. Han sagde, at han ikke er en bestemt klubfan.
Nogle mennesker tror, at Trump smider væk fra Arsenal trøje, ikke ønsker at være kun 4 år som præsident, nogle tror, at Trump selv ikke er Arsenal-fans.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje

5 DERNIERS ARTICLES
- Brasilien hold betalte respekt for designeren af deres fodbolduniform
- Kan Kylian Mbappé være den nye konge?
- Sport Club Corinthians Paulista 2018-19 anden trøjer
- Barcelona annoncerede officielt det nye holdlogo
- Mange spillere kan også lide Messi meget
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930
<< Novembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter salgaftrojer à vos favoris
 Messi scorer to gange, da Barcelona udvider league lead Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Brugte en Billige Fodboldtrøjer Lionel Messi og Luis Suarez scorede to gange, da Barcelona vandt 5-0 på Real Betis på søndag med fem andet halvt mål for at øge sin spanske league lead.

At bære en FC Barcelona trøje 2017/18 Ivan Rakitic scorede også for den catalanske klub, der flyttede 11 point foran Atletico Madrid i starten af La Liga's anden halvdel.

Messi, der har scoret syv mål i sine sidste seks spil, leder ligaen med 19 mål, fire mere end Suarez. Uruguay-angriberen har scoret mindst et mål i syv på hinanden følgende liga-kampe. Han har 10 mål i sine sidste otte kampe i alle konkurrencer.

Barcelona kom ud af et 1-0 nederlag ved byens rival Espanyol i kvartfinalen af Copa del Rey, et resultat der afsluttede holdets 29-kamps ubehandlede stribe. Det forbliver uden tab i ligaen.

http://maillotdmscchat.publicoton.fr/

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 22-01-2018 à 03h20

 Costa hjælper Juventus 1-0 mod Genoa Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Juventus flyttede tilbage til inden for et punkt af Serie A-ledere Napoli som et ensomt mål fra Douglas Costa viste sig nok til at klare en nervøs 1-0 sejr over lavmodig Genova. Spillet er meget spændende, kan se et sådant spil iført Billige Fodboldtrøjer fans er meget spændte.

Efter Napoli overhalede Atalanta med samme scoreline på søndag, havde en Juventus trøje 2017/18 Massimiliano Allegri s side holdet i takt med deres table-topping rivaler takket være Costa's 16-minuts strejke.

Den brasilianske udbrud bag Genova forsvar gjorde det muligt for ham at kaste hjem Mario Mandzukic's perfekt vægtede pas fra tæt rækkevidde og give Juventus en fortjent bly.

Juventus måtte i stedet stole på et rockfast forsvar for at bevare deres fordel frem til den endelige fløjte, da et sjette lige rent ark på Allianz Stadium sikrede tre dyrebare point i et tohest løb for titlen.

http://maillotdmscchat.publicoton.fr/

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-01-2018 à 09h01

 Manchester City når Carabao Cup-finalen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

City reserverede et sted i Carabao Cup-finalen efter en spændende 3-2 sejr over Bristol City. Brug en Billige Fodboldtrøjer fans er glade for dette.

Mål hver side af halvtimerne fra at bære en Manchester City trøje 2017/18 Leroy Sane og Sergio Aguero satte Blues fast i kommando, og selvom Robins kæmpede tilbage til niveau i afsluttende faser vandt Kevin De Bruyne spillet med det sidste spark i spillet for at sikre en 5-3 samlet sejr.

Holdt en 2-1 fordel fra det første ben på Etihad Stadium for to uger siden, syntes Man City at være cruising til sejr efter mål fra Leroy Sane og Sergio Aguero hver side af halvtiden.

Men Bristol City lancerede et andet halvt comeback, da Marlon Pack trak en tilbage og Aden Flint nettede i stoppetid, før Kevin De Bruyne klumpede slipset til Pep Guardiolas side med det sidste spark af slipset.

http://maillotdmscchat.publicoton.fr/

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 24-01-2018 à 04h24

 Real Madrid blev dumpet ud af Copa del Rey Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Mål fra at bære en Billige Fodboldtrøjer Javier Eraso og Gabriel Pires slog et enormt chok for Leganes i Copa del Rey kvartfinalen, der dumpede Real Madrid.

Real Madrid blev dumpet ud af Copa del Rey i kvartfinalen af Leganes onsdag, da en 2-1 sejr på Santiago Bernabeu viste sig for at sikre gæsterne en berømt sejr på udebane mål.

Madrid havde leget et stykke tid med tanken om et uhyggeligt Copa Del Rey-tab. For nylig som det første ben, på trods af iført en Real Madrid trøje 2017/18 Marco Asensio sene vinder, havde det ikke set helt overbevisende.

Hvis der er nogen positive her, er det, at Madrid nu kun kan fokusere på denne tur til og besøge fra PSG. Trods sine kampe er det stadig blandt gruppen af fem favoritter til Champions League-kronen.

http://maillotdmscchat.publicoton.fr/

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 25-01-2018 à 08h52

 Michy Batshuayi hjælpe Chelsea 3-0 mod Newcastle Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Chelsea sprang tilbage fra deres EFL Cup-semifinale nederlag for at booke et femte runde i FA Cup ved at slå Newcastle United 3-0 hjemme. Dette spil er også meget iført en Billige Fodboldtrøjer fans opmærksomhed.

At bære en Chelsea trøje 2017/18 Batshuayi åbnede scoringen i det 31. minut, da han tappede hjem en tæt række indsats, der startede fra en klog Pedro lang bold ind i stien til Eden Hazard.

12 minutter senere sikrede den belgiske international sin bøjle med en tordende strejke, der afbøjede benet Jamaal Lascelles og over målmand Karl Darlow.

The clincher kom i det 72. minut fra et kendt sted på banen, da Alonso scorede endnu et glimrende frispark for at udvide Blues-ledelsen til 3-0.

Anklageren er rygter om at være ude på lån forud for onsdagens overførselsfrist, men demonstrerede hans målskæringsevne med en dobbelt for at hjælpe Blues med at hoppe tilbage fra deres midtvejs EFL Cup-semifinale skuffelse mod Arsenal.

http://maillotdmscchat.publicoton.fr/

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 29-01-2018 à 04h25


|<< <<<  2   3   4   5   6  | 7 |  8   9   10   11   12   13  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-11-2017 à 09h24 | Mis à jour le 19-11-2018 à 13h07 | Note : Pas de note