Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SALGAFTROJER

Britisk anker Morgan sendte en arsenal trøje til USA præsident.Der er mange mennesker, der er Arsenal fans. De vil være villige til at købe Arsenal Billige Fodboldtrøjer.
Det siges, at den berømte britiske anker Pierce - Morgan interviewede præsident Trump og gav ham Arsenal trøje.I et interview med Trump inviterede Morgan personligt Trump til Arsenal. Morgan sagde: "Da jeg inviterede præsident Trump som træner hos Arsenal, tror jeg, han kan bygge et hold, der er godt til forsvar og angribe filosofi og endnu vigtigere, for enhver pris." I den periode fremlagde Morgan Trump en Arsenal trøje 2017/18 med nummer 45 (Trump er den 45. præsident i USA). Når det er overraskende, kiggede Trump ikke på at få sin trøje og kastede den lige til siden. Han sagde, at han ikke er en bestemt klubfan.
Nogle mennesker tror, at Trump smider væk fra Arsenal trøje, ikke ønsker at være kun 4 år som præsident, nogle tror, at Trump selv ikke er Arsenal-fans.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje

5 DERNIERS ARTICLES
- Brasilien hold betalte respekt for designeren af deres fodbolduniform
- Kan Kylian Mbappé være den nye konge?
- Sport Club Corinthians Paulista 2018-19 anden trøjer
- Barcelona annoncerede officielt det nye holdlogo
- Mange spillere kan også lide Messi meget
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930
<< Novembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter salgaftrojer à vos favoris
  Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Jupp Heynckes har bekræftet, at Thomas Muller vil starte til Bayern München mod Hannover på lørdag efter at have genoprettet hamstring. At have en Billige Fodboldtrøjer Thomas Muller har ikke præsenteret for Bundesliga-mesterne siden en 1-0 sejr i Hamburg den 21. oktober. Bære en Bayern München trøje Muller vendte tilbage til træning tidligere i ugen, og har gjort nok til at overbevise hovedtræner Heynckes han er i stand til at starte i weekenden. David Alaba og Franck Ribery kan også være i strid med den tidligere ude siden midten af sidste måned, og sidstnævnte har ikke spillet siden begyndelsen af oktober. "Vi får se, hvordan de er efter træning og venter på det grønne lys fra medicinsk holdet, før de indgår dem," tilføjede Heynckes.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 02-12-2017 à 04h48

 Real Madrid betalte meget for at jagte point Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Real Madrids seneste store opgave er at jagte point i ligaen, men du ønsker at nå målet om at jagte point er ikke let. Vejen bort til Bilbao, der bærede Real Madrid Billige Fodboldtrøjer spillere stræbte, men kan ikke score. Bilbao spillede et godt niveau og taktik i første halvleg og lykkedes at modstå Real Madrid's angreb i anden halvdel. Real Madrid taktiske design og taktiske rutiner har været grundig undersøgelse af næsten alle La Liga-rivaler. Real Madrid bruger stadig den samme rutine, men kan ikke spille en ny effekt. Hvad der bærer Real Madrid trøje fans er endnu mere bekymrede over er relativ draw, betalte Real Madrid mere. Casemiro, Carvajal og Ramos næste runde af alle suspenderede, hvilket gør kampen mod Sevilla vanskeligere.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 05-12-2017 à 07h03

 Liverpool gør modstandere ikke på noget kontraangreb Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Liverpool angreb Spartak Moskva tidligt, aggressivt og ofte, og det betalte store udbytter i form af en dominerende 7-0 Champions League-sejr. Brugte en Billige Fodboldtrøjer Philippe Coutinho scorede et hattrick, Liverpool holdt et sjældent rent ark, og Reds vandt Gruppe E foran en raucous og spændt Anfield Road publikum. Liverpools skiftende form gjorde dem meget vanskelige at forudsige taktisk, en kendsgerning, at de udnyttede tidligt og ofte. Deres konstante forandring af form og hvor Liverpool trøje på trøjerne kom fra, gjorde dem meget svære at forsvare imod, og det var tydeligt på hvert af deres første fem målsmål, da Liveprools form og tilgang til hver enkelt var unik. Det var en imponerende visning af fleksible angrebsspil, og det hjalp også defensivt, da Spartak kæmpede for at finde ud af, hvor potentielle baner at angribe gennem ville være.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 08-12-2017 à 07h17

 Chelsea får Barcelona hårde modstandere Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Chelsea blev afleveret den hårdeste test i træk for de sidste 16 i Champions League, da de var parret med fem gange europæiske champions Barcelona. Fans med Billige Fodboldtrøjer glæder sig stadig til dette. Antonio Conte's mænd havde håbet på et potentielt slips mod Besiktas, men blev i stedet ude for Lionel Messi's superstjerner. Brug Chelsea trøje fans, dette er sjette gang, at Chelsea har trukket de catalanske giganter og første gang siden 2011-12 årene, da Blues vandt 3-2 samlet i semifinalen. I 2008-09 gik Barcelona videre på målene efter en 1-1 samlet score i 2006-07 Chelsea vandt 2-1 samlet set, i 2005-06 tabte Blues 3-2 på samlet og deres første møde i 2004-05 så Chelsea triumf 5-4 overordnet.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-12-2017 à 07h02

 Chelsea er stadig i hvad nu nu passerer for Premier League titel race Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Iført Billige Fodboldtrøjer fans er mere bekymrede over Chelsea, men det føles ikke som Chelsea's år. Tirsdagens perfunctory 3-1-spadseretur over Huddersfield Town satte de besøgende Blues selv med andenpladsen Manchester United - på point, selv om de røde djæveler beholder målforskellen slipsbrugeren. Det forblev 11 point bag en imperious Manchester City, som endnu ikke har tabt og har undladt at vinde kun ét spil. Iført Chelsea trøje fans støtter stadig Chelsea, og håber, at de kan gøre vedvarende indsats. Chelsea har derimod allerede mistet fire gange og bundet to gange. Trænerne med Arsenal og Liverpool var sikkert forståelige, ligesom et tab for byen. Men nederlagene til West Ham United og Crystal Palace var uforståelige, da de er nogle af de værste hold i ligaen. De forsvarende mestere har med andre ord mistet to gange til nedrykningsfavoritter.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-12-2017 à 08h06


|<< <<<  1  | 2 |  3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-11-2017 à 09h24 | Mis à jour le 19-11-2018 à 13h07 | Note : Pas de note