Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SALGAFTROJER

Britisk anker Morgan sendte en arsenal trøje til USA præsident.Der er mange mennesker, der er Arsenal fans. De vil være villige til at købe Arsenal Billige Fodboldtrøjer.
Det siges, at den berømte britiske anker Pierce - Morgan interviewede præsident Trump og gav ham Arsenal trøje.I et interview med Trump inviterede Morgan personligt Trump til Arsenal. Morgan sagde: "Da jeg inviterede præsident Trump som træner hos Arsenal, tror jeg, han kan bygge et hold, der er godt til forsvar og angribe filosofi og endnu vigtigere, for enhver pris." I den periode fremlagde Morgan Trump en Arsenal trøje 2017/18 med nummer 45 (Trump er den 45. præsident i USA). Når det er overraskende, kiggede Trump ikke på at få sin trøje og kastede den lige til siden. Han sagde, at han ikke er en bestemt klubfan.
Nogle mennesker tror, at Trump smider væk fra Arsenal trøje, ikke ønsker at være kun 4 år som præsident, nogle tror, at Trump selv ikke er Arsenal-fans.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje

5 DERNIERS ARTICLES
- Brasilien hold betalte respekt for designeren af deres fodbolduniform
- Kan Kylian Mbappé være den nye konge?
- Sport Club Corinthians Paulista 2018-19 anden trøjer
- Barcelona annoncerede officielt det nye holdlogo
- Mange spillere kan også lide Messi meget
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930
<< Novembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter salgaftrojer à vos favoris
 Manchester City 1 Chelsea 0: Bernardo Silva slår som mestere over titel med knapt en kamp Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Dette var Premier League-mestere mod de valgte mestere, og kløften følte sig endnu større end de ekstraordinære 25 point, der nu adskiller Chelsea fra top-of-the-table Manchester City Børn Fodboldtrøjer.

En af sangene, der blev sunget af Manchester City-fansen, er "vi er ikke rigtig her", en påmindelse om dagene i slutningen af 1990'erne, da de var et tredjepartshold, men det var Chelsea, der ikke var her for denne armatur.få en børnetøj udsalg til at støtte Manchester City.

Chelsea producerede en overraskende negativ skærm og kunne ikke få et skud på mål i kampen, da Bernardo Silva mål mindre end et minut i anden halvleg forseglede spillet og skubbet Manchester City tættere på Premier League-titlen.

Sky Sports pundit Gary Neville kaldte Chelsea's display "absolut uacceptabelt" og beskyldte Conte's spillere for at være "mannequins".

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 05-03-2018 à 12h49

 Hvorfor kan Real Madrid ikke vinde tre mesterliga ligaer i træk? Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Europamesteren Real Madrid brølede tilbage til livet fra en trist hjemmekampagne, der kom bagfra for at slå runde Ligue 1-ledere Paris Saint-Germain 3-1 i et Champions League sidste 16 første ben på onsdag. Denne Real Madrid Børn Fodboldtrøjer bruges til at fejre Real Madrid kommende tre på hinanden følgende mesterskaber.

Adrien Rabiot smadrede PSG i føringen i det 33. minut, men Cristiano Ronaldo nivellerede fra straffesparken på halvtime og scorede sit 100. Champions League mål for Real Madrid for at sætte en pulserende anden halvdel.

Fodboldsæt Børn er på salg af ægte madrid. "Dette er en meget vigtig sejr, disse Champions League-spil er nætter, du altid vil huske, og vi viste præcis, hvordan du skal spille," sagde Sergio Ramos, Real Madrid-kaptajn, til journalister.

"Vi viste masser af personlighed og viste, at på trods af alle spekulationerne om os, kan du aldrig antage Real Madrid er død."

Zidane: "Denne klub har 12 europæiske cups, og det betyder meget. Vi har tilbagebenet endnu at spille, vi bliver nødt til at spille godt med stor intensitet"

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-03-2018 à 13h20

 Barcelona 3 Chelsea 0: Barcelona fuldføre jobbet, gå videre til sidste otte Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Det første ben i Barcelona UEFA Champions League-slips mod Chelsea på Stamford Bridge var yderst konkurrencedygtigt, men Lionel Messi havde til hensigt at sørge for, at det andet ben gik lidt glattere. Messi er mange billige fodboldtrøjer idol. Han scorede i 3. minut på onsdag og satte en mesterlig præstation gennem hele Barcelona 3-0 sejr, sende Barcelona gennem 4-1 samlet set.

Vi går igennem til sidste otte! Sådan en stor holdytelse fra start til slut, meget bedre end vi alle forventede. Messi, Dembélé, Iniesta, Alba, alle fantastiske
FC Barcelona Børn Fodboldtrøjer. Jeg er bare lidt bekymret for Sergio Busquets, som gik off såret, og det kunne være et knæproblem, men han gik fint ud, så forhåbentlig var det bare forholdsregler.

Dette slips er gjort, alle! Så Barcelona gjorde præcis det, vi alle troede, forsvarede og absorberede pres, indtil de fik et dræbt modangreb: Jordi Alba med en stjæle i nærheden af ​​midtbanen, Suárez finder Messi, der runder forsvaret og fyrer en raket på jorden, der går igennem benene af Courtois igen. Det er 3-0 Barcelona, ​​og vi skal til kvartfinalen!

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 16-03-2018 à 08h31

 AC milan 3 Chievo 2! AC Milan Andre Silva Awakening Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Serie A AC Milan 3-2 hjemme sejr over Chievo, Portugal angriber Andre Silva scorede et vindende mål i det 82. minut. Dette er hans to på hinanden følgende spil for AC Milan scorede nøglekuglen, direkte for at hjælpe holdet tog mere end 4 point!Jeg er glad for at se hans billige fodboldtrøjer A.C. Milan på banen.
Silva endelig åbnet sit mål i Serie A sidste runde, og han scorede et mål i skade tid for at hjælpe AC Milan vinde modstanderen.Saml denne fodboldsæt børn som mindesmærke.Silva afspillede bænken igen i dag, og hans mål hjalp igen AC Milan med 3 point.
Silva, der brød to på hinanden følgende kampe, var meget glad efter kampen. I et interview med Sky Sports sagde han: "Jeg er glad for mit mål, men det der gør mig glad er, at holdet har vundet. Jeg har været på bænken før. Det tog lang tid, men jeg var stadig ung. Jeg ønskede at blive i AC Milan og fortsætte med at score mål for holdet. Jeg synes jeg har fuldt ud tilpasset Serie A. "

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 19-03-2018 à 10h09

 Messi: Hvis jeg ikke får verdensmesterskabet i år, vil jeg trække mig fra Argentina Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Messi modtog for nylig et interview med argentinsk tv. I interviewet afslørede Messi, at hvis han ikke vinder billige fodboldtrøjer VM i fodbold 2018 i år, vil han højst sandsynligt vælge fra det argentinske landshold. Det kan også være den sidste verdensmesterskab, han deltog i.

For det kommende Rusland VM i 2018 sagde Messi: "Verdensmesterskabet i Rusland nærmer sig, og min hjerne er klart opmærksom på dette, men nu har jeg nogle meget vigtige ting at gøre i Barcelona. Jeg ved, at alle vil have, at jeg vinder Rusland VM. Det gør mig meget rørt, men jeg har brug for at arbejde hårdt dag efter dag. "Jeg er klar til at købe en VM 2018
billige fodboldtrøjer sæt.

Messi sagde: "Alt i fortiden har fået mig til at føle, at dette kan være sidste gang jeg spillede på verdensmesterskabet. Tre gange i finalen synes meningsløst, hvis vi stadig ikke kan vinde mesterskabet denne gang, hvad vi har erfarne før vil igen presse os. I så fald kan vi ikke have andet valg end at trække sig tilbage fra landsholdet i Argentina. "

"For at sælge deres aviser, vil journalisterne altid formidle en ide til alle for at vi skal vinde. Faktisk er der kun få mennesker, der kræver, at vi skal vinde. Vi håber, at vi kan gøre mindre af denne slags bemærkninger i fremtiden. Vi kan nyde tiden i landslaget. "

Endelig udtrykte Messi også sin længsel efter verdensmesterskabet: "Jeg har tænkt på, at jeg selv kan genoptage VM-finalerne for at vinde spillet og derefter løfte trofæet. Dette er min evige drøm, da verden Cup er tættere, Jo mere intenst dette ønske er. Vi ved alle, hvor svært det er at tage verdensmesterskabet, og i 2014 var vi et skridt nærmere, og vi kunne ikke nå det i nærheden, det fik virkelig folk til at føle hjerteskærende. Vi ønsker alle at vinde. VM er ikke kun om mig. Min familie og hele Argentina ønsker at vinde Rusland VM i 2018. "

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-03-2018 à 14h12


|<< <<<  6   7   8   9   10  | 11 |  12   13   14   15   16   17  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-11-2017 à 09h24 | Mis à jour le 19-11-2018 à 13h07 | Note : Pas de note