Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SALGAFTROJER

Britisk anker Morgan sendte en arsenal trøje til USA præsident.Der er mange mennesker, der er Arsenal fans. De vil være villige til at købe Arsenal Billige Fodboldtrøjer.
Det siges, at den berømte britiske anker Pierce - Morgan interviewede præsident Trump og gav ham Arsenal trøje.I et interview med Trump inviterede Morgan personligt Trump til Arsenal. Morgan sagde: "Da jeg inviterede præsident Trump som træner hos Arsenal, tror jeg, han kan bygge et hold, der er godt til forsvar og angribe filosofi og endnu vigtigere, for enhver pris." I den periode fremlagde Morgan Trump en Arsenal trøje 2017/18 med nummer 45 (Trump er den 45. præsident i USA). Når det er overraskende, kiggede Trump ikke på at få sin trøje og kastede den lige til siden. Han sagde, at han ikke er en bestemt klubfan.
Nogle mennesker tror, at Trump smider væk fra Arsenal trøje, ikke ønsker at være kun 4 år som præsident, nogle tror, at Trump selv ikke er Arsenal-fans.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje

5 DERNIERS ARTICLES
- Brasilien hold betalte respekt for designeren af deres fodbolduniform
- Kan Kylian Mbappé være den nye konge?
- Sport Club Corinthians Paulista 2018-19 anden trøjer
- Barcelona annoncerede officielt det nye holdlogo
- Mange spillere kan også lide Messi meget
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930
<< Novembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter salgaftrojer à vos favoris
 Spanien 6-1 Argentina: Isco scorer hat-trick som værter nedbryder Argentina Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I lang tid beklagede Spanien det faktum, at de var verdensmesterskaber af venskabskampe, men ikke når det drejede sig om de faktiske turneringer. Optimismen vil dog være uundgåelig, selvom deres forestillinger i Düsseldorf fredag ​​og mod Argentina tirsdag aften - selvom deres modstandere var uden Lionel Messi, den ene mand, der ofte kan se ud som hele holdet. Han så på fra tribunerne, da hans holdkammerater blev besejret 6-1 med et hattrick fra Isco og en hver fra Diego Costa, Thiago Alcântara og Iago Aspas. Dette er bare den billige fodboldtrøjer VM i fodbold 2018 jeg vil have.

Kan ikke undslippe gruppen i Brasilien for fire år siden, ude af stand til at vinde et knockout-spil i Euro 2016, Spanien ser ud som Spanien, der vandt tre turneringer i en row.
Hej på VM 2018 Spanien fodboldtrøjer. Kun nogle af de fodboldspillere er stadig rundt - Andrés Iniesta og Sergio Ramos startede, mens David Silva var blevet frigivet efter kampen i Tyskland og Sergio Busquets blev såret - men identiteten forbliver. Det er blevet genoprettet af Julen Lopetegui.

Argentina, i mellemtiden, er endnu ikke at finde deres. Uden Messi - uden Angel Di María, Sergio Agüero og Paulo Dybala heller - føltes det som om der ikke var meget punkt at søge det her. Tiden løber ud for at opbygge en mekanisme, der virker. Der var lidt her for at tilbyde optimisme for argentinerne i Madrid, som gjorde det til en lejlighed.

Hvis der var skuffelse i Messi's fravær, blev Isco, Iniesta og Asensio klar til det. Iniesta sidste vals lover at være noget særligt; de mænd, han efterlader også gør, overgangen er så glat som deres udvekslinger. Deres positioner var flydende og hurtige, der spillede fremragende sammen med Jordi Alba racing op til venstre og Koke og Thiago bag dem.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 29-03-2018 à 09h25

 Gabriel Jesus mål giver Brasilien hævn vinder for at afslutte Tysklands ubesejrede løb Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Brasilien lykkedes en 1-0 venlig sejr over Tyskland for at tjene et mål for lukning efter deres ydmygende nederlag ved 2014 World Cup. Det er meget glad at se spillerne svede våd VM 2018 Brasilien fodboldtrøjer.

De to verdens fodboldkampe mødtes for første gang siden Tyskland generede Brasilien 7-1 hjemme for næsten fire år siden.

Dette er ægte
Fodboldtrøjer Sæt. Men Brasiliens forsvar var stærkere i München tirsdag, og Gabriel Jesu ensomme mål viste sig at være forskellen.

Jesus skubbede frem mod modangreb i det 36. minut, for blot at sprænge sit skud godt over linjen fra 15 meter.

Men mindre end et minut senere sendte Willian et krøllet kryds ind i Jesus, hvis kraftige overskrift var lige ved tysk målmand Kevin Trapp, men løkkede op og over linjen.

Tyskland stjal næsten i det 92. minut, hvor Toni Kroos fandt plads til at skyde, men målmand Alisson gjorde det godt at redde.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 31-03-2018 à 12h44

 Liverpool 3-0 Manchester City: Liverpool tager ansvar for kvartalsfinalen i Champions League Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Mohamed Salah åbnede scoringen efter 12 minutter, før Alex Oxlade-Chamberlain gjorde det 2-0 kort efterfølgende med en fantastisk strejke.

Denne
Liverpool fodboldtrøjer 2017/18 har både hjem og væk stil. Det er behageligt at bære. City så i forstyrrelse forsvarligt, og de faldt længere bagud efter en halv time, da Sadio Mane led hjem.

Salahs øverste positionering gør scoring let let. Hans
Engelske fodboldtrøjer lader mig aldrig skuffe. Hvad er hemmeligheden bag Mohamed Salahs 38-målsæson? Ægypten er en bemærkelsesværdig spiller, og gør mere end rent bare bolden i nettet, men så meget af det han gør er godt, fordi det er simpelt. Så det var med Liverpools åbner.

Efter at have indledt en tæller med en typisk sprint dybt ud af sin egen halvdel slap han Roberto Firmino i højre side og kom mod straffespark. Da Ederson blokerede Firmino's forsøg, fortsatte Salah med at bevæge sig mod målet, at spille, at Firmino kunne holde en støvle på Walker og sende bolden på sin måde. Gambleen gav afslag.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 07-04-2018 à 14h43

 Griezmann tjener Atlético Madrid en uafgjort efter Ronaldo scoringer til Real Madrid Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

En 1-1 draw, sikret med mål fra Cristiano Ronaldo og Antoine Griezmann, efterlader Atlético Madrid 11 point bag Barcelona øverst på bordet. Det efterlader dem også fire punkter fri for Real Madrid med syv kampe tilbage. Denne Real Madrid fodboldtrøjer 2017/18 har både hjem og væk stil. De har nu været her fem år i træk uden at tabe i ligaen; Dette er blevet en reel rivalisering, og dette var et konkurrencedygtigt derby, trods forslaget om, at det ville være "koffeinfri".

Jeg vil gerne få en
billige fodboldtrøjer Spanske til min søn, han vil være så glad. Resultatet passede Atlético Madrid mere, og det var hjemmets side, der søgte sejren i slutningen, en fantastisk redning fra Jan Oblak, der nægtede Sergio Ramos i den 90. minut. De ønskede ikke uafgjort, selvom det var vigtigt, at relativ blev afsløret, da Ronaldo blev trukket tilbage efter en time. Begge disse sider har næsten helt sikkert europæiske semifinaler foran dem. Hvad de ikke har, er et titelløb mere - men så har de vidst det i nogen tid.

Real Madrid bliver skuffet over, at de ikke kunne tage tre point fra denne kamp. De var det bedre hold for meget af spillet, men Griezmanns mål var nok til at give de besøgende et punkt på Santiago Bernabeu. De er ubesejrede i deres sidste fem Liga-besøg på dette område, nu.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 09-04-2018 à 11h49

 Zlatan Ibrahimovic comeback og 4-3 derby vinder Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Zlatan Ibrahimovic er ikke fremmed for at gøre en dramatisk indgang - og han gjorde bare det på sin debut for Los Angeles Galaxy.

Manchester United opsagde den svenske angribers kontrakt over den internationale pause for at lade ham flytte til Amerika, og han blev afleveret sin debut i Los Angeles-derbyet.

Ibrahimovic er stadig i god stand. Jeg håber, han kan give flere overraskelser til fans. Hans
Los Angeles Galaxy fodboldtrøjer er en klassiker for evigt.

Den 36-årige Ibrahimovic fortsatte som en erstatning med sit hold 3-1 ned og han anstiftede et Galaxy-angreb, hvilket førte til et mål, kun to minutter efter at komme videre. Det er så smukt, at han har den nye
billige fodboldtrøjer sæt.

Derefter kom et mærkeligt mål fra den svenske Ibrahimovic scoring fra 40 yards med et dyppeskud, der gik over målmanden Tyler Miller, Los Angels FC, der var ude af sin linje.

Derefter ledede han hjem i de sidste sekunder af spillet for at fuldføre et stort comeback og 4-3 derbyvinde.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-04-2018 à 09h48


|<< <<<  7   8   9   10   11  | 12 |  13   14   15   16   17   18  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-11-2017 à 09h24 | Mis à jour le 19-11-2018 à 13h07 | Note : Pas de note