Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SALGAFTROJER

Britisk anker Morgan sendte en arsenal trøje til USA præsident.Der er mange mennesker, der er Arsenal fans. De vil være villige til at købe Arsenal Billige Fodboldtrøjer.
Det siges, at den berømte britiske anker Pierce - Morgan interviewede præsident Trump og gav ham Arsenal trøje.I et interview med Trump inviterede Morgan personligt Trump til Arsenal. Morgan sagde: "Da jeg inviterede præsident Trump som træner hos Arsenal, tror jeg, han kan bygge et hold, der er godt til forsvar og angribe filosofi og endnu vigtigere, for enhver pris." I den periode fremlagde Morgan Trump en Arsenal trøje 2017/18 med nummer 45 (Trump er den 45. præsident i USA). Når det er overraskende, kiggede Trump ikke på at få sin trøje og kastede den lige til siden. Han sagde, at han ikke er en bestemt klubfan.
Nogle mennesker tror, at Trump smider væk fra Arsenal trøje, ikke ønsker at være kun 4 år som præsident, nogle tror, at Trump selv ikke er Arsenal-fans.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje

5 DERNIERS ARTICLES
- Brasilien hold betalte respekt for designeren af deres fodbolduniform
- Kan Kylian Mbappé være den nye konge?
- Sport Club Corinthians Paulista 2018-19 anden trøjer
- Barcelona annoncerede officielt det nye holdlogo
- Mange spillere kan også lide Messi meget
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930
<< Novembre >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter salgaftrojer à vos favoris
 Kroatisk kvindelige præsident bærer en trøje scene Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I det spændte øjeblik på verdensmesterskabet bruger mange fans deres egen måde at støtte deres yndlingshold på. Det er meget nødvendigt at have en fodboldtrøjer VM i fodbold 2018, jeg kan lide. Præsidenten kan sætte på trøjen for at støtte scenen for at se hendes kærlighed til fodbold.

De kroatiske og russiske kvartfinale blev afholdt i Sochi, og den kroatiske kvindelige præsident Kitarovic kom til scene for at fejre med holdet. I spillet havde Kitarovic en kroatisk VM 2018 Kroatien fodboldtrøjer og det var meget lyst. De to hold scorede fire mål, og Kitarovic og Medvedev rystede også mange gange. Efter spillet kom Kitarovic også til kroatiske skabsrummet for at fejre feat med alle spillerne. Det er også anden gang, at Kroatien er kommet til verdensmesterskabsfinalen 20 år senere.

"Jeg er ked af, at vi sparkede værtsen Rusland i aften, selv om hr. Medvedev ikke har noget imod det." "Jeg håber, at vi kan komme ind i finalen, jeg tror alle kan gøre det, jeg tror, ​​de er i godt humør. Desværre Ja, jeg kan ikke gå til semifinalen, fordi jeg har andre ting, men vi vil helt sikkert møde i finalerne.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 10-07-2018 à 08h52

 Ronaldo Juventus Football trøje begynder at sælge Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Juventus Football har officielt annonceret tilmeldingen af Ronaldo. I verdensmesterskabet lavede Ronaldo stjerne gode nyheder. Ronaldo's Juventus Football Billige Fodboldtrøjer vil helt sikkert sælge.

Vi sælger for øjeblikket Ronaldo's nr. 7- Juventus trøje. Mange fans er begyndt at købe sin trøje, og Ronaldo er meget populær blandt Juventus Football fans.

Den unge mand, der købte Ronaldo Juventus Football trøje, kan se, at den unge mand er meget glad. Han viste sin trøje, som han lige har købt, og hans ansigt er fuld af glæde. Tross alt er hans trøje meget dyrebar.

Da han vidste, at det var verdens første solgte Juventus Ronaldo- trøje, sagde fansen: "Ja, meget spændt på mig."

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 11-07-2018 à 12h11

 Den kroatiske kvindelige præsident sender fodboldtrøjer til Theresa Mary May Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

I denne verdensmesterskab har mange stjerner givet en vidunderlig showdown, og vi er meget heldige at kunne se et sådant spil. Som vi sagde før kampen er fodboldens charme forenet, og spillerne iført samme fodboldtrøjer VM i fodbold 2018 er på banen. Ære og matche.

Kroatien spillede i England under VM. Før kampen præsenterede den kroatiske præsident Kolinda Grabar-Kitarovic to røde og hvide landsholdstrøjer til amerikanske præsident Trump og den britiske premierminister Theresa Mary May.

Trump modtog nr. 9 VM 2018 Kroatien fodboldtrøjer fra Kroatien (Andrej Kramaric), og Theresa Mary May modtog nr. 10 trøje fra Luka Modric.

Det kroatiske hold er også kendt som "Lattice Team". De eliminerede det værtslige russiske hold i kvartfinalen i denne verdensmesterskab og eliminerede England i halvdelen. De skabte igen historien.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 12-07-2018 à 05h11

 Mirakel er for let for Kroatien Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Mange fans så denne titel for første gang og tænkte på hvilket land de skulle sige nedenfor. Ja, han er det kroatiske landshold. Jeg tror, ​​at mange fans så det kroatiske spil som os. Verdensmesterskabet er slut, Kroatien vs Frankrig sidste 2: 4, Frankrig har vundet igen om 20 år, men miraklet skal fodboldtrøjer VM i fodbold 2018 Kroatien. I slutningen af ​​kampen, uanset hvilke slags trøjer fansne satte, gav de dette bifald til dette flotte hold.

Kroatiens kaptajn, 33-årige Modric, ventede alene at modtage sin Golden Globe Award. Han syntes så rolig, men han vidste ikke sent om aftenen, var han ked af det uopnåelige mesterskabs trofæ.

Modric var ikke den "bedste midtbanespiller i verden", ikke verdensmesterskabet "Golden Globe Award", men en flygtning. Modric blev født i en lille by. I en ung alder bar Modric ofte uegnede VM 2018 Kroatien fodboldtrøjer til at sætte får på bjergene. Dette er Modrics barndom. Han tilbragte sin barndom i krigen. Efter en lang træning kom han til verdensmesterskabet. Miraklet kan være for let for en person, der har oplevet krig. Det er.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 17-07-2018 à 08h06

 Associazione udgiver ny sæson trøjer Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Under starten af den nye sæson er hvert hold i den nye sæson Billige Fodboldtrøjer Sæt. Vi er også opmærksomme på udgivelsen af hvert holds trøje, så vi kan sende trøjen til fansen i første gang, dette er en heldig ting.

I de seneste dage frigjorde Associazione deres første A.C. Milan trøje. Den klassiske trøjer er hvid. Hvid er den farve, som den italienske kæmpe havde, da han endelig vandt i otte europæiske finale. Vi håber, at Associazione vil udføre bedre i den nye sæson.

Efter den første udgivelse af hjemmejerseyen er det ikoniske element i den nye vildtrøje den sorte og røde strimmel på kraven. Denne trøje har også en sort strimmel, der løber gennem brystet, ryggen og arme, hvilket er den retro-trend på 90'erne. Og sloganet "Diavolo Rossonero" er trykt på bagsiden af kraven. Pakken indeholder også hvide shorts og hvide sokker.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 18-07-2018 à 09h24


|<< | 1 |  2  >>> >>|

Historique : 07-2018
 

SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-11-2017 à 09h24 | Mis à jour le 19-11-2018 à 13h07 | Note : Pas de note