Logo Allmyblog
Logo Allmyblog
Lien de l'article    

SALGAFTROJER

Britisk anker Morgan sendte en arsenal trøje til USA præsident.Der er mange mennesker, der er Arsenal fans. De vil være villige til at købe Arsenal Billige Fodboldtrøjer.
Det siges, at den berømte britiske anker Pierce - Morgan interviewede præsident Trump og gav ham Arsenal trøje.I et interview med Trump inviterede Morgan personligt Trump til Arsenal. Morgan sagde: "Da jeg inviterede præsident Trump som træner hos Arsenal, tror jeg, han kan bygge et hold, der er godt til forsvar og angribe filosofi og endnu vigtigere, for enhver pris." I den periode fremlagde Morgan Trump en Arsenal trøje 2017/18 med nummer 45 (Trump er den 45. præsident i USA). Når det er overraskende, kiggede Trump ikke på at få sin trøje og kastede den lige til siden. Han sagde, at han ikke er en bestemt klubfan.
Nogle mennesker tror, at Trump smider væk fra Arsenal trøje, ikke ønsker at være kun 4 år som præsident, nogle tror, at Trump selv ikke er Arsenal-fans.
Contacter l'auteur de ce blog

CATEGORIES
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje
- John Trump modtager en Arsenal Arsenal-trøje

5 DERNIERS ARTICLES
- Mbappé bliver den næste Pelé
- Vinícius Bergantin vil sandsynligvis få nr. 11 trøje
- Vil Barcelona sælge nr. 10 trøjer
- Er det muligt for Neymar at blive med Real Madrid
- Du har en skjorte der skal underskrives
Sommaire

CALENDRIER
LunMarMerJeuVenSamDim
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728
<< Février >>

BLOGS FAVORIS
Ajouter salgaftrojer à vos favoris
 Kroatia 4-1 seier over Hellas hjemme Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

World Series Preliminary World Cup playoff første etappe av et løp holdt i Zagreb, Kroatia hjem mot Hellas. Den første halvdelen av Karnezis å sende straffespark, har en billige fotballdrakter Modric straffesparkskutt, Kalinic for å utvide poenget, Papastathopoulos gjenvunnet et poeng for Hellas, Vrsalicuke hjelper Perissic header shot. Den andre halvdelen, iført en Kroatia landslagsdrakt Kramaric, tar tak i den andre forsvarslinjen og det neste punktet. Til slutt har Kroatia 4-1 seier over Hellas håp om å kvalifisere til VM. Nesten seks ganger de to lagene spilte mot, Hellas til 2 seire, 3 uavgjort og 1 tap dominert, og i de siste fire konkurransen, grep Grækenland 2-1 til 2 ubeseiret. Siste gang de to sidene knuste tilbake til kvalifiseringsgruppen i Europa i 2012, når Hellas 0-0 drar Kroatia, 2-0 nederlag hjemme.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 15-11-2017 à 09h29

 Higuain vanskelig redder, Juventus 2-3 tab for Sampdoria Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Serie A fortsatte runde 13, Juventus væk udfordring Sampdoria. Første halvleg dominerede Juventus 'spillere den anti-offensive, iført en Billige Fodboldtrøjer Kuduladu savnede et godt mål. Half-court score 0-0; Den anden halvdel en pludselig ændring, Zapata, Torreira og Ferrari havde mål hjælpe Sampdoria gjort tre point bly! Juventus brød ud i udbrudets skades tid! At bære en Juventus trøje Higuain i straffesparket, Dybala mål igen bragte spænding til spillet! Men den endelige Juventus tabte stadig 2-3, led det første nederlag i sæsonen. Lad os fortsætte med at Juventus juble op. Juventus er i øjeblikket 31 point ud af andenpladsen i positionerne, efterfulgt af et point mindre men en runde af Rom og Inter. Sampdoria 26 point efter kamp, rangeret nr. 6.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 20-11-2017 à 09h08

 PSG slog Celtic og satte ny rekord Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Paris Saint-Germains præstationer i dette års Champions Leagues gruppestadium har været intet mindre end utroligt. Og nu er det også historisk. Iført en Billige Fodboldtrøjer Marco Verratti mål i det 79. minut mod Celtic ikke kun sætte Ligue 1 gigantene op 5-1 i konkurrencen, men var også sidens 22nd mål for gruppen scenen til det punkt. Det brød den gamle rekord på 21, der blev sat af Borussia Dortmund sidste år. Iført Paris Saint-Germain trøje PSGs spillere brækkede ikke kun pladen og tilføjede to mål til 7-1 beat Celtic. Bortset fra den tidlige strejke har det været et helt dominerende gruppestadium for PSG, som simpelthen har overskåret Bayern München, Anderlecht og Celtic, de øvrige hold i Gruppe B. De har vundet hvert spil med mindst tre mål og har et plus- 23 målforskel gennem fem kampe.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 23-11-2017 à 07h15

 Sanchez hjælper Arsenal væk 1-0 sejr over Burnley Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

At bære en Billige Fodboldtrøjer Alexis Sanchez konverterede en dumt stoppestimulering for at flytte Arsenal ind i de øverste fire med en 1-0 vinde Burnley på Turf Moor på søndag og tilføjede til sin runde af sene forestillinger mod Clarets. Det var en hård opgave at bære en Arsenal trøje i Arsenals spiller, og en besøgende håndterede forholdsvis godt. Med Mesut Ozil syg, manglede de kreativitet, men var op for kampen. De modstod en spændt og stærk første halvdel præstation fra værterne, og voksede ind i spillet efter halvtimes. De bossede i anden halvdel. I sidste ende er 1-0-vinderen en fantastisk en for Arsenal - hjemmefra, mod hvad der legitimt kunne være det syvende bedste hold i ligaen. Det tager Arsene Wengers mænd op til fjerdepladsen, foran Tottenham, og et point tilbage fra Chelsea i tredje.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 27-11-2017 à 04h28

 Raheem Sterling reddede Manchester City igen Alerter l'administrateur Recommander à un ami Lien de l'article 

Manchester City ruller stadig. Ydeevnen er stadig perfekt siden midten af august. Nitten vinder i træk. For tredje gang i otte dage og i mindst fjerde gang i denne sæson reddede Iført en Billige Fodboldtrøjer Raheem Sterling tre point til City med en sen vinder. Denne gang gjorde han det med et majestætisk 96. minuts mål at slå Southampton 2-1. Iført en Manchester City trøje spillere har lavet et ekstraordinært spring i sit tredje år på City. Han har blomstret under Pep Guardiolas ledelse. Han har scoret 13 mål i alle konkurrencer, allerede en personlig single-season bedste. Han er en komplet vinger, en bonafide superstjerne, og en stor grund til, at byen stadig er otte point klar øverst i ligaen.

  Aucun commentaire | Ecrire un nouveau commentaire Posté le 30-11-2017 à 07h06


|<< | 1 |  2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12  >>> >>|


SYNDICATION
 
Fil RSS 2.0
Ajouter à NetVibes
Ajouter à Google
Ajouter à Yahoo
Ajouter à Bloglines
Ajouter à Technorati
http://www.wikio.fr
 

Allzic en direct

Liens Commerciaux
L'information à Lyon
Retrouvez toute l'actu lyonnaise 24/24h 7/7j !


L'information à Annecy
Retrouvez toute l'actu d'Annecy 24/24h 7/7j !


L'information à Grenoble
Retrouvez toute l'actu de Grenoble 24/24h 7/7j !


Application Restaurant
Restaurateurs, demandez un devis pour votre application iPhone


Fete des Lumières
Fête des lumières : vente de luminaires, lampes, ampoules, etc.


Diffuseur
Acheter un diffuseur d'huiles essentielles

Votre publicité ici ?
  Blog créé le 15-11-2017 à 09h24 | Mis à jour le 16-01-2019 à 08h10 | Note : Pas de note